fbpx
Skip to content

Τούρκος υπουργός Ενέργειας: Η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα των 82 εκατομμυρίων Τούρκων

turkey ship

Η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα των 82 εκατομμυρίων της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ λέγοντας ότι δεν θα υποχωρήσουν.

Σε ομιλία του κατά την τελετή του θεμέλιου λίθου για την διεύρυνση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης φυσικού αερίου, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η Τουρκία με την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2023 θα έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης 5,4 δις κυβικών μέτρων προσθέτοντας ότι θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο από άποψης χωρητικότητας.

«Και μια από τις καλύτερες απαντήσεις σε εκείνους που στρέφονται ενάντια στις δίκαιες δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και σε εκείνους που υπερασπίζονται τις απειλές εναντίον της θα έχει δοθεί σήμερα από εδώ. Η Τουρκία δεν βρίσκεται ποτέ χωρίς εναλλακτική. Ποτέ δεν είπαμε μπράβο σε κανένα τετελεσμένο και δεν θα πούμε. Τα νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας και της ‘τδβκ’ ποτέ δεν μπορούν να είναι θέμα παζαριού», όπως αναφέρει η «Καθημερινή» της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading