fbpx
Skip to content

Πιθανή θεραπεία για τον καρκίνο βρήκαν Ισραηλινοί επιστήμονες

cancer.jpg

Μία μικρή ομάδα Ισραηλινών επιστημόνων ισχυρίζεται ότι μπορεί να έχει ανακαλύψει την πρώτη πλήρη θεραπεία για τον καρκίνο, αναφέρει η Jerusalem Post.

«Πιστεύουμε ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε μια πλήρη θεραπεία για τον καρκίνο» δήλωσε ο Dan Aridor, επικεφαλής της εταιρείας Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd., που αναπτύσσει τη θεραπεία.

«Η θεραπεία μας για τον καρκίνο θα είναι αποτελεσματική από την πρώτη ημέρα, θα διαρκεί μερικές εβδομάδες και δεν θα έχει καθόλου ή ελάχιστες παρενέργειες, κοστίζοντας παράλληλα λιγότερο από άλλες θεραπείες που κυκλοφορούν στην αγορά» επεσήμανε ο Aridor, ενώ προσέθεσε ότι «η λύση μας θα είναι και εξατομικευμένη και γενική».

Η είδηση γεννά ελπίδες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι περίπου 18,1 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις καρκίνου εμφανίζονται παγκοσμίως κάθε χρόνο, σύμφωνα με αναφορές του Διεθνούς Οργανισμού Έρευνας για τον Καρκίνο. Επιπλέον, κάθε έκτος θάνατος στον κόσμο οφείλεται στον καρκίνο, καθιστώντας τη συγκεκριμένη αρρώστια τη δεύτερη κύρια αιτία θανάτου.

Η θεραπεία, που ονομάζεται MuTaTo (multi-target toxin), χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό πεπτιδίων που καταπολεμούν τον καρκίνο και μια τοξίνη που σκοτώνει στοχευμένα καρκινικά κύτταρα σαν ένα αντιβιοτικού καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading