fbpx
Skip to content

Κοινωνικό Μέρισμα: Από 200 έως 1.200 ευρώ θα λάβουν την Παρασκευή 1,5 εκατ. νοικοκυριά

oikogeneiaka epidomata

Το Κοινωνικό Μέρισμα του 2018 αναμένεται να εισπράξουν αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου πάνω από 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά, ενώ μία εβδομάδα αργότερα αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς 900.000 οικογενειών το επίδομα παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκτη δόση του επιδόματος παιδιού θα πληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα και πιθανότατα στις 21 Δεκεμβρίου.

Για την πληρωμή αυτή η πλατφόρμα Α21 αναμένεται να υποδέχεται αιτήσεις – εκτός απροόπτου – έως και την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Ακολούθως θα κλείσει για λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της έκτης δόσης.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις για το 2018 ολοκληρώνονται στις 31/12/2018.

Σε ότι αφορά το Κοινωνικό Μέρισμα, τα ποσά που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων κυμαίνονται από 200 έως και 1.200 ευρώ, ενώ το μέσο μέρισμα κυμαίνεται περίπου στα 470 ευρώ.

Η πλατφόρμα http://www.koinonikomerisma.gr θα παραμείνει ανοιχτή για αιτήσεις έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Όσοι υπέβαλαν αίτηση έως και χθες νωρίς το πρωί και η αίτησή τους εγκρίθηκε, θα εισπράξουν το μέρισμα που δικαιούνται αύριο στην πρώτη μεγάλη πληρωμή.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα insider.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading