fbpx
Skip to content

Η Τουρκία «βλέπει» πυραυλική άσκηση του ΝΑΤΟ στην Κρήτη ως επικείμενη περικύκλωση της από τις ΗΠΑ

pirauliko sistima

Πυραυλική άσκηση η οποία ξεκίνησε στην Κρήτη με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 αμερικανικών επίλεκτων δυνάμεων και 370 Γερμανών στρατιωτών και η οποία θα διεξαχθεί μέχρι την 09 Νοεμβρίου 2017, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στην Άγκυρα που μιλά για επικείμενες νατοϊκές επιχειρήσεις κατά της Τουρκίας .

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο , ένας Τούρκος αξιωματούχος και σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι «από την Κυριακή το ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει μια νέα στρατιωτική πυραυλική άσκηση στην Κρήτη με σκοπό να περικυκλώσει την Τουρκία».

«Μαύρα σύννεφα» συγκεντρώνονται στην Α.Μεσόγειο , ειδικά όταν οι νεο-οθωμανοί μιλάνε για περικύκλωση της Τουρκίας από ΝΑΤΟ , ΗΠΑ , Ελλάδα, και Γερμανία.

Φοβούνται οι Τούρκοι στρατηγοί ότι η άφρονα πολιτική του Ερντογάν θα καταστήσει την χώρα τους κύριο στόχο της συμμαχίας , ειδικά με την παρουσία Ρώσων λόγω πυραύλων S-400 στην χώρα.

star tourkia

«Οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ελλάδα έχουν ξεκινήσει πυραυλική άσκηση με την ονομασία «Άρτεμις» για να επιτεθούν στην Ανατολή », ανέφερε η τουρκική εφημερίδα.

Οι ΗΠΑ, οι οποίες επέλεξαν να υποστηρίξουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK / PYD [Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν / Συριακό Κουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα ] υλοποίησαν μια ανίερη συμμαχία για να τους εξοπλίσουν με βαριά όπλα.

Η Ουάσιγκτον, η οποία επέβαλε συγκεκαλυμμένο εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, και η Γερμανία, η οποία μιλάει για «κατοχή της Τουρκίας» στην Συρία, ξεκίνησαν κοινή πυραυλική άσκηση σε ελληνικό έδαφος , συνεχίζει το τουρκικό δημοσίευμα .

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα , ο Τούρκος στρατηγός ε.α. Fahri Erenel δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχει ανακοινώσει ότι «ένα κράτος μέλος είναι πλέον πιθανός νέος εχθρός».

Προφανώς «κάποιοι» στο τουρκικό γενικό επιτελείο «βλέπουν» ή «υποψιάζονται» ακόμη και το σενάριο νατοϊκής εισβολής στην Τουρκία η οποία «λοξοκοιτάζει» προς Ρωσία μεριά.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.com πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading