fbpx
Skip to content

Εκπτώσεις από την μεταφορική Grizos

setup

Η μεταφορική Γκρίζος έχει μεριμνήσει ώστε να παρέχει τα οικονομικότερα και παράλληλα τα πιο ποιοτικά πακέτα.

Συνήθως, οι στρατιωτικοί παίρνουν τις μεταθέσεις ή αποσπάσεις τους κατά μέσο όρο στα 2-5 χρόνια. Σίγουρα, δεν είναι ευχάριστη κατάσταση για κανέναν να είναι αναγκασμένος να αλλάζει τόπο κατοικίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά όταν ο στρατιωτικός έχει οικογένεια με παιδιά. Αναλογιζόμενοι την οικονομική κρίση και ειδικότερα τις μειώσεις στις αποδοχές των στρατιωτικών, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μετακόμισης στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα και τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες του κάθε στρατιωτικού ξεχωριστά, για να πετύχουμε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Προσπαθούμε να προγραμματίσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες, να συνδυάσουμε μεταφορές οικοσκευών για την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Το ευρύ δίκτυο συνεργατών της μεταφορικής Γκρίζος, μας επιτρέπει να φέρνουμε εις πέρας μετακομίσεις σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Ακόμη και στα πιο ακριτικά σημεία της χώρας μας, ο εξοπλισμός της μεταφορικής Γκρίζος (φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα κ.α.) είναι διαθέσιμος ώστε να ολοκληρώσουμε τη μετακόμιση σας έγκαιρα και με απόλυτη ασφάλεια.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας «Κόστος», συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και θα σας αποστείλουμε άμεσα την προσφορά μας μέσω e-mail.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading